ΠΡΟΦΙΛ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η Kapsampelis (Quality Greek Products) είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει ως στόχο την ανάδειξη της ποιότητας των προϊόντων που ευδοκιμούν σε αφθονία στη μεσσηνιακή γη. Η ίδρυση της εταιρείας από τον Νικόλαο, Δημητρίου Καψαμπέλη το 1990 έρχεται ως φυσική συνέχεια της οικογενειακής παράδοσης στην καλλιέργειας των ελαιόδεντρων από το 1870.

Η Καλαμάτα όπου εδρεύει η εταιρεία Kapsampelis και η ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας ενδείκνυται για τις άριστες συνθήκες ανάπτυξης των δένδρων της ελιάς δίνοντας προϊόντα με ιδιαίτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως το Εξαιρετικά Παρθένο Ελαιόλαδο και τις παγκοσμίου φήμης Ελιές Καλαμάτας. Ακόμα η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγική διαδικασία των παραδοσιακών προϊόντων˙ Ξηρά Σύκα Καλαμάτας και Μεσσηνιακό Πετιμέζι.  

Συνδυάζοντας συνεπώς την εμπειρία χρόνων με το μεράκι και τις καινοτόμες ιδέες για την επεξεργασία και την τυποποίηση της ελιάς και του ελαιόλαδου, ιδρύει την δική της μονάδα τυποποίησης των προϊόντων της. Κύρια μέριμνα, συνεπώς, είναι να προσφέρει ασφαλή, μοναδικά και γευστικά προϊόντα, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον και τον καταναλωτή.